Cold Soup with Coconut Gelly Fruits and Fresh Fruits

Εκτέλεση

  • 2 κονσέρβες γάλα καρύδας
  • 100g palm nuts gelly
  • 100g coconut nuts gelly
  • 100g φρέσκα βατόμουρα
  • 1 φρέσκο μάνγκο ή κονσέρβα
  • 1 φρέσκο ανανά ή κονσέρβα ανανά
  • 2-3 ακτινίδια
  • θρυμματισμένο πάγο
  • 100g τριμμένη καρύδα
  • 100ml νερό
  • 200ml μαύρη ζάχαρη

 Σε ένα μεγάλο μπόλ βάζουμε το γάλα καρύδας, ρίχνουμε όλα τα φρούτα, τα οποία τα έχουμε κόψει σε κύβους, ρίχνουμε τα gelly και παράλληλα ετοιμάζουμε το σιρόπι μας βράζοντας τη ζάχαρη με το νερό για 15-20 λεπτά. Μόλις το σιρόπι δέσει το αφήνουμε να κρυώσει , το προσθέτουμε στη κρύα σούπα μας και ανακατεύουμε καλά.

Το μίγμα το αφήνουμε στο ψυγείο και για να σερβίρουμε βάζουμε στα μπόλ το θρυμματισμένο πάγο, γεμίζουμε με τη κρύα σούπα και πασπαλίζουμε από πάνω με καρύδα, την οποία έχουμε περάσει για 5 λεπτά σε τηγάνι χωρίς λάδι ώστε να πάρει χρώμα.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified