Corn Soup

Εκτέλεση

  • 1 κονσέρβα κρέμα καλαμποκιού
  • 2 κονσέρβες γάλα καρύδας
  • 3-4 καρότα
  • 5 κουταλιές της σούπας soy sauce
  • 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού turmeric powder
  • 2 κουταλάκια του γλυκού oyster sauce
  • 50 g μαύρο σησάμι

 

Βράζουμε τα καρότα και μαζί με τη κρέμα καλαμποκιού τα περνάμε από το μίξερ έως ότου γίνει ομοιογενές το μίγμα. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα καρύδας και όταν πάρει μία βράση προσθέτουμε το μίγμα του καλαμποκιού με τα καρότα, τη soy sauce, τη ζάχαρη, την oyster sauce, το turmeric powder και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 15 λεπτά έως ότου χυλώσει.

Σερβίρουμε σε μπόλ, ρίχνουμε λίγο γάλα καρύδας από πάνω και πασπαλίζουμε με μαύρο σησάμι. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified