Duck with red curry, bamboo and eggplant

Εκτέλεση

  • 2 φιλέτα στήθος πάπιας (προβρασμένο)
  • 2 κονσέρβες γάλα καρύδας
  • 1 κονσέρβα bamboo strips
  • 1 μελιτζάνα
  • 2 κουταλιές της σούπας fish sauce
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 50g κόκκινο curry paste
  • 100g ζωμό λαχανικών

Κόβουμε το φιλετο της πάπιας σε φέτες και τη μελιτζάνα σε κύβους. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα καρύδας μαζί με το ζωμό και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε το κόκκινο curry, τη fish sauce και τη ζάχαρη.

Μόλις πάρουν βράση προσθέτουμε τη πάπια, τη μελιτζάνα και τα bamboo strips και τα αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Σερβίρουμε σε βαθύ μπόλ, ρίχνουμε λίγο γάλα καρύδας από πάνω και συνοδεύουμε με ρύζι ατμού basmati ή jasmine.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified