Duck with rice sticks, tom-yum paste and vegetables

Εκτέλεση

  • 2 φιλέτα πάπιας βρασμένα
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 100g μπρόκολο
  • 50g φρέσκο κρεμμύδι
  • 150g μανιτάρια σιτάκε
  • 2 κουταλάκια του γλυκού tom-yum paste
  • 2 κουταλιές της σούπας sweet soy sauce
  • 2 κουταλιές της σούπας soy sauce
  • 2 κουταλιές της σούπας fish sauce
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
  • 50g ηλιέλαιο
  • 100g ζωμό λαχανικών
  • 1 πακέτο rice sticks 10mm

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα φιλέτα πάπιας σε φέτες, τις πιπεριές σε λωρίδες και το μπρόκολο σε μπουκετάκια. Μουσκεύουμε σε ζεστό νερό για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια και έπειτα τα κόβουμε στη μέση και μουλιάζουμε για 2 ώρες σε κρύο νερό τα rice sticks.

Ρίχνουμε στο wok το ηλιέλαιο να ζεσταθεί και σωτάρουμε ελαφρά τη πάπια. Ρίχνουμε τη πάστα tom yum, τη sweet soy sauce, τη soy sauce, τη fish sauce, τη ζάχαρη και το ζωμό. Τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση και προσθέτουμε τα λαχανικά, τα rice sticks και ανακατεύουμε γρήγορα.

Σερβίρουμε ρίχνοντας προεραιτικά από πάνω κόλιανδρο.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified