Phad Si eu beef with noodles and vegetables

Εκτέλεση

  • 300g μοσχάρι (κιλότο ή νουά)
  • 3 αυγά
  • 300g φρέσκο σπανάκι
  • 300g ρόκα
  • 50g φρέσκο κρεμμύδι
  • 300g μπρόκολο
  • 50g ηλιέλαιο
  • 30g σησαμέλαιο
  • 3 κουταλιές της σούπας soy sauce
  • 3 κουταλιές της σούπας fish sauce
  • 3 κουταλιές της σούπας sweet soy sauce
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
  • 3 κουταλιές της σούπας rice vinegar
  • 200g rice sticks 5mm
  • 5 κουταλιές της σούπας soy sauce
  • 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 5 κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο

Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες και το μαρινάρουμε για 3-4 ώρες μέχρι να μαλακώσει. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και μουλιάζουμε τα rice sticks σε νερό για 1-2 ώρες. Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε wok και σωτάρουμε το μοσχάρι για 2-3 λεπτά έως ότου πάρει χρώμα.

Το σπρώχνουμε στα τοιχώματα του wok, ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις. Προσθέτουμε το σησαμέλαιο, τη soy sauce, τη fish sauce, τη sweet soy sauce, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.

Ρίχνουμε τα rice sticks, τα αφήνουμε λίγο να μαλακώσουν και στη συνέχεια ρίχνουμε το σπανάκι, το κρεμμύδι, τη ρόκα, το μπρόκολο και στο τέλος προσθέτουμε το rice vinegar, αφήνουμε να βράσει για 2-3 λεπτά και σερβίρουμε.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified