Yellow Curry with chicken, potatoes and water chestnuts

Εκτέλεση

  • Φιλέτο κοτόπουλο 300g
  • 800ml γάλα καρύδας
  • 2 κουταλιές της σούπας κίτρινο Curry Paste
  • 4 κουταλάκια του γλυκού λευκή ζάχαρη
  • 2 πατάτες
  • 1 κονσέρβα νεροκάστανα
  • 2 κουταλιές της σούπας Fish Sauce

Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες και τη πατάτα σε κύβους. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα καρύδας και 400ml νερό, το αφήνουμε να βράσει και μόλις έρθει σε σημείο βρασμού προσθέτουμε τη κίτρινη πάστα κάρι, τη ζάχαρη, τη fish sauce, το κοτόπουλο, τις πατάτες και τα νεροκάστανα.

Όταν βράσει το κοτόπουλο και οι πατάτες και δέσει η σάλτσα, το φαγητό μας είναι έτοιμο. Σερβίρουμε σε βαθύ μπώλ και γαρνίρουμε με ντοματίνι και τουφάκια δυόσμου.

Συνοδεύεται με ρύζι ατμού Jasmine ή Βasmati.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified