Panang curry with chicken, noodles and vegetables

Εκτέλεση

 

  • 200g φιλέτο κοτόπουλο
  • 1 μελιτζάνα
  • 2 κολοκυθάκια
  • 50g φρέσκο κρεμμύδι
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 2 κουταλιές του γλυκού panang curry paste
  • 2 κουταλιές της σούπας soy sauce
  • 2 κουταλιές της σούπας fish sauce
  • 2 κουταλιές του γλυκού λευκή ζάχαρη
  • 2 κουταλιές του γλυκού μαύρη ζάχαρη
  • 1 κουταλιά του γλυκού oyster sauce
  • 1 κονσέρβα γάλα καρύδας
  • 50g ηλιέλαιο
  • χυμό από 2 λαϊμ
  • 200g rice sticks 5mm

 Kόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε λωρίδες, τη μελιτζάνα, τα κολοκυθάκια και τις πιπεριές σε καρέ (ζαράκια) και ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμύδι. Μουλιάζουμε για 2 ώρες σε κρύο νερό τα rice sticks.

Σε ένα wok ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο και σωτάρουμε το κοτόπουλο, ρίχνουμε το panang curry, το γάλα καρύδας, τη soy sauce, τη fish sauce, τη ζάχαρη, την oyster sauce.

Όταν πάρουν μία βράση προσθέτουμε τα λαχανικά, τα rice sticks και ανακατεύουμε γρήγορα για 2-3 λεπτά. Στο τέλος ρίχνουμε το χυμό λάϊμ.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified