Fish With Caramel Sauce

Προϊόντα μας

  • Fish Sauce
  • Pickled Ginger
  • Εκτέλεση

    • 400g πέρκα ή γλώσσα
    • 2 κολοκυθάκια
    • 150g μπρόκολο
    • 50g τζίντζερ
    • 150g fish sauce
    • 120g λευκή ζάχαρη
    • 100g νερό
    • 100g ηλιέλαιο
    • 2-3 φρέσκα τσίλι

     Κόβουμε το ψάρι και τα κολοκυθάκια σε μεγάλους κύβους, το μπόκολο σε μπουκετάκια και το τζίντζερ σε λεπτές λωρίδες. Σε πολύ ζεστό wok ρίχνουμε το ηλιέλαιο να ζεσταθεί και σωτάρουμε το τζίντζερ μαζί με το ψάρι.

    Όταν σωταριστούν σπρώχνουμε με προσοχή το ψάρι στα τοιχώματα του wok, ρίχνουμε τα λαχανικά μας και τα σωτάρουμε ελαφρά. Παράλληλα σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό, τη ζάχαρη και τη fish sauce να γίουν μία καραμέλα.

    Μόλις είναι έτοιμη και έχει δεσει η καραμέλα μας τη προσθέτουμε στο wok, ανακατεύουμε ελαφρά ώστε να μη σπάσει το ψάρι. Σερβίρουμε ψιλοκόβοντας από πάνω φρέσκο τσίλι και συνοδεύουμε με ρύζι ατμού jasmine ή basmati. 

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified