Massaman curry with shrimp, mango

Εκτέλεση

  • 400g καθαρισμένες γαρίδες
  • 2 κονσέρβες γάλα καρύδας
  • 200ml ζωμό λαχανικών
  • 2 κουταλιές της σούπας massaman curry paste
  • 2 κουταλιές της σούπας fish sauce
  • 2 κουταλιές της σούπας λευκή ζάχαρη
  • 2 κονσέρβες μάνγκο ή 2 φρέσκα μάνγκο
  • 150g φιστίκια (αράπικο καθαρισμένο, ανάλατο)
  • 100g ντοματίνια

 

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα καρύδας μαζί με το ζωμό. Όταν πάρει μία βράση προσθέτουμε το massaman curry paste, τη fish sauce, τη ζάχαρη και τα αφήνουμε για 15 λεπτά να βράσουν.

Αφού αρχίσει να δένει η σάλτσα προσθέτουμε τις γαρίδες, τα φιστίκια, το μάνγκο και τα αφήνουμε για 10 λεπτά να βράσουν. Απομακρύνουμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε τα ντοματίνια.

Συνοδεύουμε με ρύζι ατμού basmati ή jasmine.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified