Steamed Dumplings

Εκτέλεση

  • 300g χοιρινό κιμά
  • 250g bamboo σε κονσέρβα
  • 1 τζίντζερ
  • 2 ξερά κρεμμύδια
  • 30ml σησαμέλαιο
  • 1 tempura flour
  • 2 αυγά
  • 4 κουταλιές της σούπας soy sauce
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 1 πακέτο φύλλα για won ton
  • 2 κουταλιές αλεύρι & 2 κουταλιές νερό

Περνάμε το μπαμπού, το κρεμμύδι και το τζίντζερ από το blender μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη μάζα. Ρίχνουμε το μίγμα στο κιμά, προσθέτουμε τα αυγά, τη soy sauce, τη ζάχαρη, το σησαμέλαιο, το tempura flour και ανακατεύουμε καλά μέχρι να αφρατέψει ο κιμάς.

Τοποθετούμε στο κέντρο του φύλλου τη γέμιση, βάζουμε αλευρόκολλα (ανάμιξη νερού με αλεύρι) στις γωνίες και κλείνουμε καλά. Στη περίπτωση που τα τηγανίσουμε συνοδεύουμε με γλυκόξινη σάλτσα. Στη περίπτωση όμως που τα κάνουμε ατμιστά φτιάχνουμε σάλτα χρησιμοποιώντας 100g sweet soy sauce, 50g soy sauce, 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και 50g ξίδι ρυζιού.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified