Green Salad with Green Apple and Coconut Crumbs

Εκτέλεση

  • 10 φύλλα μαρούλι
  • 10 φύλλα iceberg
  • λίγη ρόκα
  • 5-6 φύλλα βασιλικού
  • 3-4 πράσινα μήλα
  • 150g τριμμένη καρύδα
  • 5 κουταλιές της σούπας fish sauce
  • 5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 5 κουταλιές της σούπας χυμό λάϊμ ή λεμόνι
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού σησαμέλαιο
  • 50g ρόδι καθαρισμένο
  • 50g ψίχα καρύδα
  • 1 τσίλι ή 2 κουταλάκια του γλυκού μπούκοβο

Σε τηγάνι σωτάρουμε τη τριμμένη καρύδα χωρίς λάδι, μέχρι να πάρει ένα καστανό σκούρο χρώμα και την αφήνουμε να κρυώσει. Σε μπόλ κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τα λαχανικά μας με το χέρι και προσθέτουμε τα κομμένα μήλα σε λεπτές λωρίδες.

Ρίχνουμε τη fish sauce, τη ζάχαρη, το χυμό λάϊμ, τα ρόδια, τα καρύδια (χοντρά κομμάτια), το ψιλοκκομένο τσίλι και το σησαμέλαιο, ανακατεύουμε απαλά και λίγο πρίν σερβίρουμε ρίχνουμε τη καβουρδισμένη καρύδα.  

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified