Green Pudding with Coconut Milk and Agar-Agar

Εκτέλεση

  • 2 κονσέρβες γάλα καρύδας
  • 1 πακέτο palm sugar
  • 80g πράσινη ζελατίνη Gulaman Bar
  • 3 κουταλιές της σούπας tapioca flour
  • 3 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
  • 1 λεμονόχορτο
  • 150g φρέσκα blueberries ή rasberries

Βράζουμε σε κατσαρόλα το γάλα καρύδας μαζί με τη ζάχαρη από φοίνικα για 10 λεπτά, προσθέτουμε το λεμονόχορτο και τη πράσινη ζελατίνη και αφήνουμε το μίγμα μας να βράσει για άλλα 10 λεπτά.

Στη συνέχεια αφαιρούμε το λεμονόχορτο και προσθέτουμε το μίγμα της ταπιόκας (tapioca flour μαζί με νερό) ώστε να δέσει η πουτίγκα μας.

Τη σερβίρουμε σε μπόλ όπου το τοποθετούμε στο ψυγείο για 30-45 λεπτά ώστε να παγώσει και για διακόσμηση τοποθετούμε φρέσκα φρούτα.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified