Pouches with Vegetables

Εκτέλεση

  • 1 λευκό λάχανο
  • 6καρότα
  • 1 κονσέρβα καλαμπόκι μαζί με τη κρέμα
  • 100 g φρέσκο κρεμμύδι
  • 300 g τυρί φιλαδέλφεια
  • 1 τόφου
  • 1 πακέτο φύλλα για won ton
  • 4 κουταλιές της σούπας soy sauce
  • 4 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη
  • 2 κουταλάκια του γλυκού oyster sauce
  • 100 ml ηλιέλαιο
  • λίγο λευκό πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 2 κουταλιές της σούπας νερό

 

Ψιλοκόβουμε το λάχανο, τα καρότα, το κρεμμύδι και το τόφου και περνάμε από το μίξερ μόνο το λάχανο, τα καρότα και το καλαμπόκι, ξεχωριστά το καθένα. Σε wok ζεσταίνουμε ηλιέλαιο και σωτάρουμε το λάχανο, το καρότο, το φρέσκο κεμμυδάκι και το τόφου έως ότου μαλακώσουν.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το καλαμπόκι μαζί με τη κρέμα του, τη soy sauce, τη ζάχαρη, την oyster sauce και το πιπέρι. Ανακατεύουμε να ενοποιηθούν τα υλικά και αφήνουμε το μίγμα να σωταριστεί για 10 λεπτά. Έπειτα προσθέτουμε το τυρί Φιλαδέλφεια και ανακατεύουμε καλά.

Στραγγίζουμε το μίγμα σε σουρωτήρι ώστε να απομακρυνθούν τα υγρά του και το αφήνουμε να κρυώσει. Τοποθετούμε τη γέμιση στη μέση του φύλλου, πιάνουμε τα φύλλα από τις άκρες και κολλάμε χρησιμοποιώντας αλευρόκολλα. Εάν επιθυμούμε τυλίγουμε τα πουγκάκια με λωρίδα από πράσο.

Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και συνοδεύουμε με γλυκόξινη σάλτσα.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified