Tai Ming Chinese Wok Mie Noodles

Εκτέλεση

 

  • 500g κινέζικα νούντλς wok mie (Chinese wok mie 500g Tai Ming)
  • 360g έτοιμα σουβλάκια κοτόπουλου τεριγιάκι (Yakitori chicken skewer teriyaki marinade 360g)
  • 200g μικρά καλαμποκάκια κομμένα διαγώνια στα 3 (Baby corn 425g Royal Thai)
  • 200g μανιτάρια στρόου κομμένα στα 2 (Straw mushroom 425g Golden Flower)
  • 100g ανάμεικτα λαχανικά (Wok vegetable with lotus 1kg)
  • 6 κουτ.σούπας γλυκιά σάλτσα σόγιας με τζίντζερ (Soy sauce sweet ginger 300ml Gt)
  • 4 κουτ.σούπας σάλτσα σόγιας (Seasoning sauce 740ml Golden Mountain)
  • 1 κουτ.σούπας σησαμέλαιο (Sesame oil pure 375 ml Yeo's)
  • 4 κουτ.σούπας ρυζέλαιο (Rice oil 500ml Rizi)
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 4 κλωνάρια φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο στα 4
  • 200ml ζωμό κοτόπουλο 
  • 1 κουτ.σούπας μάυρο σουσάμι (Sesame seed black 227g Cock)

 Ξεπαγώνουμε τα σουβλάκια και πετάμε τα καλαμάκια. Βράζουμε νερό και ρίχνουμε τα νούντλς. Τα βράζουμε για 14 λεπτά, τα σουρώνουμε και τους προσθέτουμε λίγο λάδι για να μην κολλήσουν. Στο γουόκ ζεσταίνουμε το ρυζέλαιο και τσιγαρίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι. 

Προσθέτουμε τα κομματάκια κοτόπουλου τεριγιάκι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα λαχανικά εκτός από το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τις σάλτσες και το σησαμέλαιο  και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε να πάρει βράση. Ρίχνουμε τα νούντλς και ανακατεύουμε πολύ καλά για 4-5 λεπτά. Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε. 

Σερβίρουμε σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με μαύρο σουσάμι.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified