Japanese Golden Curry Chicken

Εκτέλεση

  • 500g στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κυβάκια
  • 100g κάρρυ σε κύβους mild
  • 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
  • 4 κλωνάρια φρέσκo κρεμμυδάκι κομμένo στα 4
  • 200g μικρά καλαμποκάκια κομμένα στα τέσσερα  (Baby corn 425g Cardinal)
  • 200g μανιτάρια στρόου ολόκληρα  (Straw Mushrooms 425g Golden Flower)
  • 4 κουτ.σούπας ρυζέλαιο ή φυστικέλαιο  (Rice oil 500ml rizi ή Peanut Oil 750ml Levo)
  • 3 κουτ.σούπας σάλτσα σόγιας (Soy Sauce 296ml Kikkoman)
  • 400ml γάλα καρύδας (coconut milk cook.form 400ml Aroy-d)
  • 150ml νερό

Στο γουόκ ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε το κοτόπουλο και το τσιγαρίζουμε. Ρίχνουμε τα καρότα και τις πιπεριές και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και το κάρρυ και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το κάρρυ.

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και την σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση και πήξει λίγο προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά.

Σερβίρουμε με ρύζι ατμού.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified