Πίκλες Λαχανικών

Προϊόντα μας

  • Rice Vinegar (White)
  • Εκτέλεση

    Υλικά:

     

    • Καρότα
    • Αγγούρι
    • Ραπανάκια
    • 3 κ.σ. αλάτι
    • 3 κ.σ. ζάχαρη
    • ½ κούπα ξύδι ρυζιού
    • ½ κούπα χλιαρό νερό
    •  

    Εκτέλεση:

     

    Σε ένα μαντολίνο κόβουμε το καρότο, το αγγούρι και το ραπάνι σε λεπτές λωρίδες (julienne).

    Προσθέτουμε 1 κ.σ. αλάτι και 1 κ.σ. ζάχαρη και τα αφήνουμε για 20 λεπτά έτσι ώστε να αποβάλλουν τα υγρά τους.

    Σε ένα βαζάκι που κλείνει προσθέτουμε ½ κούπα χλιαρό νερό , ½ κούπα ξύδι ρυζιού, 2κ.σ. ζάχαρη και 2 κ.σ. αλάτι και ανακατεύουμε έως τη στιγμή που θα διαλυθεί το μίγμα μας.

    Ξεπλένουμε τα λαχανικά σε κρύο νερό και τα τοποθετούμε μέσα στο βάζο.

    Μετά από τουλάχιστον 20 λεπτά είναι έτοιμα και μπορούν να διατηρηθούν για ένα ολόκληρο μήνα.

     

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified