Coconut Sweet Bites

Προϊόντα μας

  • Coconut Oil
  • Coconut Milk
  • Εκτέλεση

    ΥΛΙΚΑ

    • Για 16 σοκολατάκια:
    • 400ml γάλα καρύδας Cardinal
    • 100gr ζάχαρη άχνη
    • 3τμχ ζελατίνες
    • 90ml coconut oil
    • 120gr κακάο σκόνη
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    1. Αφήνουμε τις ζελατίνες να μαλακώσουν σε κρύο νερό.
    2. Ρίχνουμε σε μία μικρή κατσαρόλα το γάλα καρύδας και 40gr ζάχαρη άχνη. Αφού τα ζεστάνουμε, προσθέτουμε τις ζελατίνες.
    3. Περνάμε το μείγμα από σινουά και το μοιράζουμε σε μικρές φόρμες για ζελεδάκια.
    4. Τοποθετούμε τις φόρμες για 60 λεπτά στη ψύξη ώστε να σφίξουν και να μαλακώσουν.
    5. Ξεφορμάρουμε τις μπουκιές καρύδας πάνω σε μία σχάρα.
    6. Θερμαίνουμε σε μία μικρή κατσαρόλα 60gr ζάχαρη άχνη, 90ml Coconut Oil και 120gr κακάο σκόνη. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
    7. Περιχύνουμε τις μπουκιές καρύδας με το μείγμα που φτιάξαμε.

    Αφού τις παγώσουμε για 60 λεπτά στο ψυγείο, σερβίρουμε πασπαλίζοντας προαιρετικά με ζάχαρη άχνη και κακάο σκόνη.

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified