Ceviche Λαβράκι

Προϊόντα μας

  • Coconut Milk
  • Yuzu
  • Soy Bean Paste
  • Εκτέλεση

    ΥΛΙΚΑ

    • Για δύο άτομα:
    • 2 φιλέτα λαβράκι
    • 10gr Gochujang
    • 30ml χυμό lime
    • 5ml Yuzu
    • 15gr κρεμμύδι φρέσκο
    • 5gr αλάτι ψιλό
    • ¼ φύλλο φρέσκου κόλιαντρου
    • 20ml extra παρθένο ελαιόλαδο
    • 20ml γάλα καρύδας

     

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    1. Τεμαχίζουμε το λαβράκι σε μικρούς κύβους του 1cm.
    2. Αφού ψιλοκόψουμε την πιπεριά chili και το χλωρό κρεμμύδι, τα ανακατεύουμε με τα κυβάκια από το λαβράκι φιλέτο, τα καλύπτουμε και τα τοποθετούμε στη ψύξη ώστε να παγώσουν.
    3. Σε μία μπασίνα, προσθέτουμε: το gochujang, το χυμό από lime, το yuzu, το γάλα καρύδας, το αλάτι και κατόπιν ανακατεύουμε καλά.
    4. Λίγο πριν σερβίρουμε, ανακατεύουμε το λαβράκι και τη μαρινάδα και για δύο λεπτά τα αφήνουμε να κάτσουν.
    5. Σερβίρουμε, προσθέτοντας λίγη μαρινάδα ακόμη και το ελαιόλαδο. Γαρνίρουμε τα πιάτα μας με φύλλα φρέσκου κόλιαντρου. 
    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified