Ravioli Wonton With Peking Duck

Εκτέλεση

ΥΛΙΚΑ

  • 24 τεμ. φύλλα Wonton
  • 400gr Duck Trimmings
  • 100gr τυρί κρέμα
  • 160gr Hoi Sin Sauce
  • ½ σχοινόπρασο
  • Αλάτι ψιλό
  • Πιπέρι μαύρο
  • 1 αβγό
  • 1.5l ζωμός κοτόπουλου
  • 70ml ηλιέλαιο
  •   
  •  
  •  

EΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι που έχουμε πρώτα ζεστάνει καλά, σοτάρουμε σε ηλιέλαιο τα duck trimmings μέχρι να αποκτήσουν ένα όμορφο σκούρο καστανό χρώμα. Πριν κατεβάσουμε το τηγάνι από τη φωτιά, ρίχνουμε 70gr Hoi Sin Sauce και ανακατεύουμε καλά με τα duck trimmings. Μόλις το μείγμα μας γίνει χλιαρό, προσθέτουμε τυρί κρέμα και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο. Αφού ανακατέψουμε καλά προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση. Σε ένα μπολ που έχουμε γεμίσει με λίγο παγωμένο νερό, χτυπάμε το αβγό. Χρησιμoποιώντας ένα τσέρκι διαμέτρου 8cm κόβουμε σε μικρούς δίσκους τα φύλλα wontons. Αφού μοιράσουμε το μείγμα από τη γέμιση σε 12 κουταλιές, το τοποθετούμε στο κέντρο κάθε wonton. Αλείφουμε περιμετρικά το κάθε ένα με αβγό και σφραγίζουμε τοποθετώντας ακόμη ένα wonton από πάνω του, αφαιρώντας τον αέρα. Αφήνουμε τα ραβιόλια στο ψυγείο για περίπου 120 λεπτά. Χρησιμοποιούμε μία κατσαρόλα για να φέρουμε το ζωμό από το κοτόπουλο σε βράση και στη συνέχεια ρίχνουμε τα ραβιόλια μέσα για 4 λεπτά. Σε μία μπασίνα διαλύουμε όση Hoi Sin Sauce απέμεινε και 4 κ.σ. από το ζωμό που βράσαμε τα ζυμαρικά μας. Μοιράζουμε τα ραβιόλια μας σε δύο πιάτα και περιχύνουμε με Hoi Sin Sauce. Μπορούμε αν θέλουμε να γαρνίρουμε με πράσο κομμένο λεπτό ζουλιέν. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified