Yangzhou Stir-Fried Rice

Εκτέλεση

ΥΛΙΚΑ

  • 200gr ρύζι
  • 50gr πανσέτα (τηγανισμένη και κομμένη σε κύβους)
  • 50gr κοτόπουλο (μαγειρεμένο και κομμένο σε κύβους)
  • 50gr ανάμεικτα λαχανικά (αρακάς, καρότα, καλαμπόκι)
  • ½ κ.σ. ηλιέλαιο
  • 2 κ.σ. Lee Kum Kee Premium Oyster Sauce
  • 1 κ.γλ. Lee Kum Kee Premium Light Soy Sauce
  • 1 κ.γλ. Lee Kum Kee Pure Sesame Oil

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε σε μία κατσαρόλα τα ρύζι και έπειτα το αφήνουμε για αρκετή ώρα μέχρι να κρυώσει τελείως. 

Σε ένα wok ζεσταίνουμε καλά το ηλιέλαιο και τσιγαρίζουμε για μερικά λεπτά τα λαχανικά μαζί με τα κομμάτια πανσέτας και το κοτόπουλο.

Ρίχνουμε στη συνέχεια στο wok το βρασμένο ρύζι, την Oyster Sauce και την Light Soy Sauce. Τα αφήνουμε όλα μαζί να τσιγαριστούν για 2 λεπτά, προκειμένου να ζεσταθεί και πάλι το ρύζι μας και να αναμειχθούν οι σάλτσες.

Κατεβάζουμε από τη φωτιά το wok και σερβίρουμε στα πιάτα, περιχύνοντας με Sesame Oil.

 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified