Ceviche Shrimp

Εκτέλεση

  • ΥΛΙΚΑ
  • 20 γαρίδες 16/20 καθαρισμένες και χωρίς το έντερο
  • χυμό από 2 λεμόνια
  • χυμό από 2 lime
  • χυμό από 2 πορτοκάλια
  • 1 κ.σ. yuzu 
  • 200gr αγγούρι χωρίς τους σπόρους κομμένο σε κυβάκια
  • 2 κλωνάρια κρεμμύδι φρέσκο κομμένο ροδέλες λεπτές
  • 1 κ.σ. Chili Oil
  • 30gr πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε μικρά κυβάκια
  • 1 μέτριο ώριμο avocado κομμένο σε κυβάκια
  • 20 φύλλα φρέσκου κόλιανδρου
  • 6gr αλάτι ψιλό
  • 1/2 κ.γλ. Yuzu Powder

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μπλανσάρετε τις γαρίδες σε αλατισμένο νερό για τρία λεπτά και τις αφήνετε να κρυώσουν. Κόψτε τις στη συνέχεια σε μικρά κομμάτια του ενός εκατοστού. Αναμιγνύετε το χυμό από lime, λεμόνι, πορτοκάλι και yuzu μαζί με τις γαρίδες, το αγγούρι, το κρεμμύδι και την κόκκινη πιπεριά, μέσα σε ένα μπολ. Αφήνετε το μείγμα για μια ώρα στο ψυγείο. Πριν σερβίρετε, προσθέστε τα φύλλα κόλιανδρου, το yuzu powder, το chili oil, το avocado και το αλάτι και ανακατέψτε καλά. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified