Szechuan Pork

Εκτέλεση

  • ΥΛΙΚΑ
  • (4 μερίδες)
  • 240gr Soba Noodles (ξερά)
  • 2 κ.γλ. Pure Sesame Oil
  • 700gr ψαρονέφρι κομμένο σε λωρίδες
  • 1 κ.σ. Chili Garlic Sauce Lee Kum Kee
  • 1 κ.γλ. Minced Ginger
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 150ml ζωμό κοτόπουλο χωρίς αλάτι
  • 3 κ.σ. σούπας Soy Sauce Less Salt
  • 1 ½ κ.σ. Peanut Butter
  • 4 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα διαγώνια σε πάχος 3 εκατοστών

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζουμε τα Soba Noodles σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι για να ζεστάνουμε το Sesame Oil, σε μέτρια φωτιά. Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνουμε το ψαρονέφρι, τη Chili Garlic Sauce και το ginger, σοτάροντας για τρία λεπτά. Ρίχνουμε και τις πιπεριές, συνεχίζοντας το σοτάρισμα ακόμη δύο λεπτά και έπειτα ρίχνουμε το ζωμό κοτόπουλου, τη σόγια και το peanut butter. Ανακατεύουμε καλά μέχρι η σάλτσα μας να δέσει. Μοιράζουμε τα Soba Noodles σε 4 μπολ και σερβίρουμε πάνω το ψαρονέφρι με τη σάλτσα.  

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified