Tapioca With Mango, Passion Fruit & Coconut

Εκτέλεση

ΥΛΙΚΑ

  • 30gr Tapioca Pearls Small
  • 250ml χυμό από παντζάρι
  • 300gr πουρές mango
  • 50gr πουρές από passion fruit
  • 50ml Cardinal Coconut Milk
  • 10ml χυμό lime
  • 60gr ανανά φρέσκο σε κυβάκια
  • Flakes από 2 φράουλες
  • 20gr Coconut Meat in Syrup
  • 10 φύλλα φρέσκο δυόσμο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράστε την Tapioca μέσα στο χυμό από το παντζάρι, ανακατεύοντας συνέχεια για 15 περίπου λεπτά μέχρι να γίνει διάφανη. Έπειτα σουρώστε και αφήστε τη να κρυώσει. Ρίξτε σε μια μικρή κατσαρόλα το mango, το passion fruit, το γάλα καρύδας και το χυμό από lime και αφήστε να πάρουν μια βράση, ανακατεύοντας συνέχεια. Προσθέστε τη βρασμένη tapioca κατευθείαν, ανακατέψτε και μοιράστε απευθείας στα σκεύη σερβιρίσματος. Αφήστε στο ψυγείο να παγώσουν καλά και σερβίρετε το γλυκό σας με γαρνιτούρα από φράουλα, ανανά, καρύδα και ψιλοκομμένο δυόσμο. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified