Buta No Shogayaki

Εκτέλεση

Υλικά:

(για 2 άτομα)

  • 3 κ.σ. Wok Oil
  • 400gr χοιρινό ψαρονέφρι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 2 κ.σ. ginger ψιλοκομμένο
  • Ρύζι ατμού για το σερβίρισμα
  • White Sesame (για το γαρνίρισμα)
  •  
  • Για τη σάλτσα:
  • 3 κ.σ. Soy Sauce
  • 4 κ.σ. Sake
  • 3 κ.γλ. ζάχαρη 

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπολ όλα τα υλικά για τη σάλτσα. Αφήνουμε για λίγο το λάδι να ζεσταθεί μέσα στο wok, ρίχνουμε στη συνέχεια το χοιρινό και σοτάρουμε. Προσθέτουμε το ginger και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε πολύ καλά για ένα με δύο λεπτά. Μοιράζουμε το ρύζι σε 2 μπολ, σερβίροντας από πάνω το χοιρινό και τελειώνουμε με λευκό σουσάμι. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified