Grilled Salmon With Ponzu

Εκτέλεση

Υλικά:

  • 4 φιλέτα σολομού (180gr το καθένα)
  • 1 κούπα & 8 κ.σ. Kikkoman Ponzu Sauce
  • Λίγο Ηλιέλαιο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 λεμόνι κομμένο σε φέτες
  • 3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Λίγο Sesame Oil
  • S & B Chili Pepper Assorted

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε το σολομό σε ένα μπολ και προσθέτουμε μια κούπα Kikkoman Ponzu. Αφήνουμε το ψάρι να μαριναριστεί για μισή ώρα ή μια ώρα. Θυμόμαστε να γυρίζουμε που και που τα φιλέτα μας για να μαριναριστούν το ίδιο καλά και από τις δύο πλευρές. Βγάζουμε το σολομό από τη μαρινάδα και στεγνώνουμε καλά. Αλείφουμε με λάδι, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και ψήνουμε στο grill. Σερβίρουμε με φρέσκο κρεμμύδι και ρίχνουμε πάνω από κάθε φιλέτο 2 κ.σ. Ponzu Sauce, μερικές σταγόνες σησαμέλαιο και λίγο Nanami Togarashi.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified