Sushi Bowl

Εκτέλεση

Υλικά:

(για 4 άτομα)

  • 400gr ρύζι για sushi
  • 400gr φιλέτο σολομού κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 φύλλο Nori
  • 2 ώριμα avocado
  • 4 κ.σ. Pickled Ginger
  • Σχοινόπρασο ψιλοκομμένο για το γαρνίρισμα
  • 2 κ.σ. Black Sesame
  • Namami Togarashi - S & B Chili Pepper Assorted
  • Ponzu Sauce

Εκτέλεση:

Προετοιμάζουμε το sushi rice και το χωρίζουμε σε 4 μερίδες. Κόβουμε το avocado και μοιράζουμε πάνω από το ρύζι σε κάθε μπολ. Μοιράζουμε με τον ίδιο τρόπο το σολομό. Κόβουμε τα Nori σε λεπτές λωρίδες και μοιράζουμε από ίση ποσότητα σε κάθε μερίδα. Γαρνίρουμε με Black Sesame, Namami Togarashi και σχοινόπρασο. Δίνουμε Spicy γεύση συνοδεύοντας με Ponzu Kikkoman Sauce.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified