Yλικά:
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το Curry Powder με τις πατάτες και το σκόρδο και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Χωρίζουμε το μείγμα στα τέσσερα και δίνουμε σχήμα σαν να πλάθαμε μπιφτέκια. Σε τρία πιάτα τοποθετούμε το αυγό, το αλεύρι και το Cardinal Panko. Πανάρουμε κάθε πατάτα πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στο Panko, πιέζοντας ελαφρώς με τα δάχτυλα προκειμένου να κολλήσει το Panko. Ζεσταίνουμε μικρή ποσότητα λαδιού μέσα σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε κάθε κροκέτα και από τις δύο πλευρές τις, μέχρι να πάρει χρυσίσει. Τοποθετούμε έπειτα σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε με dip από Tonkatsu Sauce.