Korokke

Εκτέλεση

Yλικά:

  • 2 μεγάλες πατάτες βρασμένες και πολτοποιημένες
  • ½ κ.γλ. Curry Powder
  • ½ κ.γλ. Minced Garlic
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • ½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κούπα Cardinal Panko
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λάδι για τηγάνισμα
  • Tonkatsu Sauce

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε το Curry Powder με τις πατάτες και το σκόρδο και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Χωρίζουμε το μείγμα στα τέσσερα και δίνουμε σχήμα σαν να πλάθαμε μπιφτέκια. Σε τρία πιάτα τοποθετούμε το αυγό, το αλεύρι και το Cardinal Panko. Πανάρουμε κάθε πατάτα πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στο Panko, πιέζοντας ελαφρώς με τα δάχτυλα προκειμένου να κολλήσει το Panko. Ζεσταίνουμε μικρή ποσότητα λαδιού μέσα σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε κάθε κροκέτα και από τις δύο πλευρές τις, μέχρι να πάρει χρυσίσει. Τοποθετούμε έπειτα σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε με dip από Tonkatsu Sauce. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified