Jiaozi Dumplings

Εκτέλεση

Υλικά:

  • 1 πακέτο Mandu Skin for Dumplings
  • 1 κούπα κιμά από μοσχάρι
  • 1 κ.σ. Soy Sauce
  • ½ κ.γλ. αλάτι
  • 1 κ.σ. Shao Hsing
  • Λίγο φρεσκοαλεσμένο πιπέρι
  • 3 κ.σ. Sesame Oil
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ½ κούπα κινέζικο λάχανο ψιλοκομμένο
  • 80gr Bamboo Strips ψιλοκομμένα
  • 1 κ.γλ. ginger ψιλοκομμένο
  • 4 μανιτάρια Shitake ψιλοκομμένα

Εκτέλεση:

Ξεπαγώνουμε το φύλλο για τα dumplings. Τοποθετούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Παίρνουμε ένα φύλλο και τοποθετούμε 1 κ.γλ. γέμιση στο κέντρο του. Βρέχουμε έπειτα το φύλλο με λίγο νερό περιμετρικά και διπλώνουμε έτσι ώστε να κλείσουμε τη γέμιση μέσα και να δημιουργήσουμε ένα μισοφέγγαρο. Σχηματίζουμε στη συνέχεια πτυχώσεις στην άκρη του φύλλου, διπλώνοντας και πιέζοντας ελαφρώς. Τοποθετούμε τα dumplings στο steamer για 8 λεπτά. Συνοδεύουμε με sauce Kikkoman Ponzu ή με Kalbi Sauce της Sempio, για ακόμη καλύτερη γεύση.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified