Tikka Masala Chicken

Προϊόντα μας

  • Tikka Paste
  • Wok Oil
  • Basmati Rice
  • Εκτέλεση

    Υλικά:

    (για 4 μερίδες)

    • 600gr φιλέτο στήθος κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
    • 150gr κρεμμύδι ξερό κομμένο ζουλιέν
    • 2 κ.σ. Wok Oil
    • 3 κ.σ. νερό
    • 80gr Tikka Curry Paste Rajah
    • 1 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
    • 3 κ.σ. γιαούρτι
    • Basmati Rice Tilda

    Εκτέλεση:

    Ρίχνουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, συνεχίζοντας το σοτάρισμα. Προσθέτουμε τα 80gr Tikka Curry Paste και το νερό και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το κοτόπουλο να σιγοβράσει για οκτώ με δέκα λεπτά. Ρίχνουμε 3κ.σ. γιαούρτι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε συνοδεία ζεστού ρυζιού Basmati και γαρνιτούρας από φρέσκο κόλιανδρο.

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified