Yakisoba Lasagne

Προϊόντα μας

  • Yakisoba
  • Εκτέλεση

    Υλικά:

    • 75gr βούτυρο
    • 75gr σιτάλευρο
    • 750ml γάλα
    • Λίγη ζάχαρη
    • Λίγο αλάτι
    • 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
    • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
    • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
    • 500gr κιμά από χοιρινό μοσχάρι
    • 250ml Yakisoba Sauce
    • 250gr ντοματάκι (κονσέρβα)
    • 7 φύλλα λαζάνια
    • 100gr τριμμένη Mozzarella
    • Πάπρικα
    • Μερικά φύλλα βασιλικού

    Εκτέλεση: 

    Τοποθετούμε ένα σκεύος σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε το βούτυρο να λιώσει. Σιγά σιγά προσθέτουμε το αλεύρι, χωρίς να παραλείπουμε να ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και το γάλα, λίγο αλατοπίπερο και συνεχίζουμε ανακατεύοντας, μέχρι το μείγμα μας να φτάσει σε σημείο βρασμού. Σε δεύτερο σκεύος ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια μαζί με το σκόρδο. Προσθέτουμε τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε τη Yakisoba Sauce και το ντοματάκι στον κιμά, ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράσουν. Τοποθετούμε σε ένα ταψί σε στρώσεις, τον κιμά, την μπεσαμέλ και τα λαζάνια. Τελειώνουμε το στήσιμο με ένα φύλλο λαζάνια. Προσθέτουμε τυρί mozzarella και λίγη πάπρικα και ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει για μισή περίπου ώρα στους 180 βαθμούς. Κόβουμε σε κομμάτια και προσθέτουμε γαρνιτούρα από φύλλα βασιλικού.

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified