Coconut Curry Noodles

Εκτέλεση

Υλικά: 

(για 4 άτομα)

  • 120gr Rice Stick Noodles
  • 1 κ.σ. Wok Oil
  • 1/2 κρεμμύδι ξερό σε λωρίδες
  • 130gr μπρόκολο κομμένο σε φουντίτσες
  • 120gr καρότο σε λωρίδες
  • 100gr σπαράγγια σε μικρά κομμάτια
  • 100gr κόκκινο λάχανο κομμένο όπως για σαλάτα
  • Σουσάμι
  • 1 lime κομμένο σε 4 κομμάτια.
  • για τη sauce: 
  • 1 κ.σ. Wok Oil
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. Minced Ginger Thai Heritage
  • 1 1/2 κ.σ. Red Curry Paste
  • 400ml Coconut Milk Aroy-d (for cooking)
  • 120ml ζωμό λαχανικών
  • 3 κ.σ. ζάχαρη
  • 1 κ.σ. Sambal Oelek
  • 2 κ.σ. Soy Sauce

Εκτέλεση: 

Προετοιμάζουμε τα Noodles σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία. Για να ετοιμάσουμε τη σάλτσα, ζεσταίνουμε το Wok Oil σε ένα wok και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το ginger, σοτάροντας για 2 λεπτά. Προσθέτουμε το Curry Paste και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το γάλα καρύδας, τη ζάχαρη, τη σάλτσα σόγιας, το ζωμό και το Sambal Oelek και σιγοβράζουμε για ένα τέταρτο. Σε ένα δεύτερο wok ζεσταίνουμε 1 κ.σ. Wok Oil και ρίχνουμε το κρεμμύδι, το μπρόκολο, τα καρότα και τα σπαράγγια. Σοτάρουμε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συνέχεια. Ρίχνουμε και τα noodles και ανακατεύουμε πάλι. Προσθέτουμε τη sauce, ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε τέσσερα μπολ. Γαρνίρουμε με σουσάμι, κόκκινο λάχανο και ένα κομμάτι lime. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified