Sauteed Spinach with Sesame Oil & Nori

Εκτέλεση

Υλικά: 
  • 120gr σπανάκι καλά πλυμένο
  • 30ml Sesame Oil
  • 20ml ελαιόλαδο extra παρθένο
  • 4gr αφρός αλατιού
  • 15gr αμύγδαλο άσπρο σπασμένο
  • 1 φύλλο Nori κομμένο λεπτό ζουλιέν
  • 1/2 lime
  • 2gr Sesame Seeds White Roasted
  • Λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση: 

Σε ένα τηγάνι προσθέστε το λάδι, το σησαμέλαιο και τα αμύγδαλα και σοτάρετε μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέστε το σπανάκι, ανακατέψτε γρήγορα μέχρι να μαραθεί λίγο και σερβίρετε κατευθείαν σε ρηχό πιάτο. Προσθέστε τον αφρό αλατιού, το πιπέρι, λίγες σταγόνες lime, το σουσάμι και το nori.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified