Mapo Tofu

Εκτέλεση

Υλικά: 

(για 3 άτομα)

  • 1/2 κούπα ζωμό λαχανικών
  • 1/3 κούπας Hoisin Sauce
  • 1 κ.σ. Shao Hsing
  • 1/3 κούπας Ketchup
  • 1/2 κ.γλ. Sriracha Cardinal
  • 450gr Broad Egg Noodles
  • 1 κ.σ. Sesame Oil
  • 1 κ.σ. Peanut Oil
  • 1 κ.γλ. Minced Garlic Thai Heritage
  • 1 1/2 πακέτο Tofu Morinaga
  • 2 κούπες Bean Sprouts Cardinal
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ αραιωμένο με 2 κ.σ. νερό

Εκτέλεση: 

Κόβουμε το tofu σε μικρούς κύβους. Μέσα σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το ζωμό, τη Hoisin Sauce, το Shao Hsing, την Ketchup και τη Sriracha. Ετοιμάζουμε τα noodles βάσει των οδηγιών που αναγράφονται στη συσκευασία και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Σε ένα wok που καίει σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το Peaut Oil και μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε το σκόρδο και το tofu και σοτάρουμε για 2'. Ρίχνουμε και τα υλικά που αναμείξαμε στο μπολ και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τα Bean Sprouts και μαγειρεύουμε για ακόμη 1 λεπτό. Ρίχνουμε το κορν φλάουρ και το Sesame Oil και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε τη σάλτσα πάνω από τα noodles και σερβίρουμε.   

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified