Mini Camembert with Tonkatsu Sauce

Προϊόντα μας

  • Bread Crumbs
  • Tonkatsu Sauce
  • Εκτέλεση

    Υλικά: 

    • 4 αυγά χτυπημένα
    • 10 μικρά Camembert
    • 6 κ.σ. σιτάλευρο
    • 100gr Cardinal Panko
    • Αρκετό λάδι για τηγάνισμα
    • 10 ντοματίνια
    • 150gr εσκαρόλ
    • 250ml Kikkoman Tonkatsu

    Εκτέλεση:

    Πανάρουμε ένα - ένα τα Camembert, περνώντας πρώτα από το αλεύρι και έπειτα από τα αυγά. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά και στο τέλος περνάμε και από Panko. Τηγανίζουμε σε αρκετό λαδί, μέχρι να γίνουν χρυσαφί και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση, πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα φύλλα εσκαρόλ και τοποθετούμε σε μια πιατέλα με τα Camembert. Σερβίρουμε συνοδεία dip από Kikkoman Tonkatsu Sauce.  

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified