Tonkatsu Tortilla Kebabs

Προϊόντα μας

  • Tonkatsu Sauce
  • Wok Oil
  • Εκτέλεση

    Υλικά: 

    • 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο ζουλιέν.
    • 2 ντομάτες χωρίς τους σπόρους, κομμένες σε μικρά κομμάτια.
    • 1/2 iceberg κομμένο
    • 2 κρεμμύδια ξερά άσπρα ζουλιέν
    • 1 κ.σ. Wok Oil
    • 300gr κιμά χοιρινό και μοσχάρι
    • 100ml Tonkatsu Sauce Kikkoman
    • 10 μικρές τορτίγιες
    • 200gr ξινή κρέμα
    • 30 μικρά ξύλινα σουβλάκια

    Εκτέλεση: 

    Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και μόλις αυτό ζεσταθεί, σοτάρουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε και τον κιμά, ανακατεύουμε και ρίχνουμε την Kikkoman Tonkatsu Sauce. Σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά και έπειτα αφήνουμε τον κιμά να κρυώσει. Παίρνουμε μια τορτίγια, τοποθετούμε λίγο κιμά, iceberg, κόκκινο κρεμμύδι και ντομάτα. Ρολάρουμε στη συνέχεια, κόβουμε σε κομμάτια και περνάμε στο κάθε ένα από ένα ξυλάκι. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο για τις υπόλοιπες τορτίγιες. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με ξινή κρέμα. 

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified