Vegetable Thai Noodle Salad

Εκτέλεση

για τη σαλάτα:

  • 180gr Rice Vermicelli Cardinal
  • 4 κούπες λεπτοκομμένα φύλλα σπανάκι
  • 1 κούπα καρότα κομμένα σε λωρίδες
  • 2 κούπες πιπεριά κόκκινη ή κίτρινη κομμένη σε λωρίδες
  • 1 κούπα φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 1/4 κούπας φρέσκα κρεμμύδια κομμένα
  • 1/4 κουπας φρέσκια μέντα ψιλοκομμένη
  • 1/3 κούπας φυστίκια κομμένα σε multi
  • για το dressing:
  • 1/3 κούπας φυσικοβούτυρο
  • 1/2 κούπας ζεστό νερό
  • 2 κ.σ. Kikkoman Less Sodium Soy Sauce
  • 2 κ.σ. Rice Vinegar
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 1 κ.γλ. Minced Ginger
  • 1 κ.γλ. Minced Garlic
  • 1/4 κ.γλ. Chili Powder 

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας και έπειτα τα ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό. Αφού τα σουρώσουμε, τα τοποθετούμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το σπανάκι, τις πιπεριές, τα καρότα, τη μέντα, τον κόλιανδρο, τα κρεμμύδια και τα φιστίκια. Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το dressing, φροντίζοντας το μείγμα μας να είναι λεπτόρευστο. Προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από το dressing στη σαλάτα και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε έπειτα και το υπόλοιπο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Εάν επιθυμούμε, γαρνίρουμε με φιστίκια και φύλλα μέντας.   

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified