Ponzu Marinated Tenderloin

Εκτέλεση

Υλικά:

  • 1 ψαρονέφρι
  • 100ml Kikkoman Ponzu
  • 250gr Noodles Mendake
  • 2 μικρά μαρούλια
  • για το dressing: 
  • 1 κ.σ. Sweet Chili Sauce Cardinal
  • 1 κ.σ. Kikkoman Ponzu
  • Το χυμό και το ξύσμα από 1/2 lime
  • 2 κ.σ. ηλιέλαιο
  • Λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε το ψαρονέφρι πολύ καλά από τις ίνες και το λίπος και το τοποθετούμε σε ένα μπολ, προσθέτοντας Kikkoman Ponzu. Καλύπτουμε με μεμβράνη και τοποθετούμε το μπολ στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον. Ψήνουμε έπειτα το ψαρονέφρι στο grill, γυρίζοντας συνεχώς. Βράζουμε τα noodles σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κόβουμε τα μαρούλια στη μέση και τα ψήνουμε στο grill για 2'. Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ τα υλικά για το dressing. Τοποθετούμε σε ένα πιάτο τα noodles, μαζί με το ψαρονέφρι το οποίο έχουμε κόψει σε φέτες. Προσθέτουμε και τα ψημένα μαρούλια, ρίχνουμε το dressing και σερβίρουμε. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified