Tonkatsu Rice Bowl

Εκτέλεση

Υλικά: 

  • 500gr χοιρινό λαιμό ή πανσέτα κομμένο σε λωρίδες
  • Αλάτι, πιπέρι (κατά προτίμηση)
  • 200gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 μεγάλο αυγό (χτυπημένο)
  • 200gr Cardinal Panko
  • Kikkoman Tonkatsu Sauce
  • Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
  • 400gr ρύζι ατμού (προετοιμάζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του παρασκευαστή)
  • 200-300gr ψιλοκομμένο λευκό και κόκκινο λάχανο για το σερβίρισμα.

Εκτέλεση:

Αλατοπιπερώστε και κόψτε σε λωρίδες το χοιρινό, αφού πρώτα το έχετε στεγνώσει καλά. Περάστε τα κομμάτια πρώτα από το αλεύρι, μετά από χτυπημένο αυγό και τέλος από το Panko. Τηγανίστε στους 160 βαθμούς για λίγα λεπτά, μέχρι το κρέας να πάρει χρυσαφί χρώμα. Σερβίρετε πάνω σε ρύζι ατμού και γαρνίρετε με Kikkoman Tonkatsu Sauce. Προαιρετικά προσθέστε ψιλοκομμένο λάχανο ή κάποια γαρνιτούρα της επιλογής σας. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified