Zucchini Sticks with Soy Dipping Sauce

Εκτέλεση

Υλικά:

  • για το πανάρισμα: 
  • 1 κούπα Panko Cardinal
  • 1/2 κ.γλ. αλάτι
  • 1/2 κ.γλ. ρίγανη
  • 1/2 κ.γλ. σκόρδο σκόνη
  • 1/2 κ.γλ. chili powder
  • για το dressing: 
  • 2 κ.σ. Kikkoman Less Sodium Soy Sauce
  • 1 κ.σ. Rice Vinegar
  • 2 κ.γλ. ζάχαρη
  • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι
  •  
  •  

Εκτέλεση: 

Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα. Σε ένα δεύτερο μπολ προσθέτουμε και ανακατεύουμε τα υλικά για το πανάρισμα. Σε ένα τρίτο μπολ χτυπάμε τα αυγά. Περνάμε τα κολοκυθάκια πρώτα από το αυγό και μετά από το μείγμα με το Panko και τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το Wok Oil. Μόλις ζεσταθεί το λάδι, ρίχνουμε ένα - ένα τα κολοκυθάκια και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά σε κάθε πλευρά, μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Μετά τα βγάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας. Σερβίρουμε σε πιάτο και συνοδεύουμε με το dressing σόγιας. 

 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified