Teriyaki Salmon Skewers

Εκτέλεση

Υλικά:

  • 400gr φιλέτο σολομού
  • 50ml Kikkoman Marinade Teriyaki
  • 4 ξυλάκια για σουβλάκια
  • Φρέσκα κρεμμύδια μαριναρισμένα σε Ponzu:
  • 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμύδια
  • 1 κ.σ. Ponzu Kikkoman
  • 1 κ.σ. Rice Vinegar
  • 25ml Wok Oil
  • Λίγο πιπέρι
  • Wasabi Mayo:  
  • 125gr Kewpie Mayonaise
  • 1 κ.σ. Wasabi Paste
  • 2 κ.γλ. Ponzu Kikkoman 
  •  
  •  

Εκτέλεση: 

Κόβουμε το σολομό σε κυβάκια και τον τοποθετούμε σε ένα μπολ μαζί με την Kikkoman Marinade Teriyaki Sauce. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το ψάρι να μαριναριστεί για μισή ώρα στη ψύξη. Περνάμε έπειτα τα κομμάτια στα καλαμάκια. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λωρίδες και τοποθετούμε σε ένα μπολ. Ανακατεύουμε το Ponzu, το Rice Vinegar, το λάδι και το πιπέρι και προσθέτουμε το dressing στο μπολ με τα κρεμμύδια, αφήνοντας να μαριναριστούν. Σε δεύτερο μπολ προσθέτουμε και ανακατεύουμε τα υλικά για το Mayo Wasabi. Ψήνουμε τα σουβλάκια σε grill και σερβίρουμε μαζί με τα κρεμμύδια που μαρινάραμε και το dip από Mayo. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified