Tofu Noodle Salad

Εκτέλεση

Υλικά:

  • 100ml Soy Sauce
  • 20ml Sesame Oil
  • 30gr ginger περασμένο στον τρίφτη
  • 5gr σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 αγγούρι
  • 1 καρότο
  • 2 κλωνάρια κρεμμύδι φρέσκο
  • 50gr Bean Sprouts Cardinal
  • 1 κολοκυθάκι
  • 300gr Tofu κομμένο σε κύβους 1,5cm
  • 50ml ηλιέλαιο
  • 150gr Mendake Noodles
  • 10gr ζάχαρη κρυσταλλική
  • 3gr αλάτι ψιλό

Εκτέλεση:

Μέσα σε ένα μπολ μαρινάρετε τα κυβάκια tofu με τη σάλτσα σόγιας, το σησαμέλαιο, το ginger, το σκόρδο, τη ζάχαρη, το αλάτι και το ηλιέλαιο. Σε μια μικρή κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, μπλανσάρετε τα noodles Mendake για ενάμησι λεπτό. Στη συνέχεια σουρώστε και κρυώστε τα ζυμαρικά κάτω από τρεχούμενο νερό. Κόψτε το φρέσκο κρεμμύδι ζουλιέν και με ένα peeler κάνετε λωρίδες το αγγούρι, το καρότο και το κολοκύθι. ΑΦαιρέστε το tofu από τη μαρινάδα, ανακατέψτε τα λαχανικά της συνταγής με τα Mendake noodles και προσθέστε τη μαρινάδα από το tofu, συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Στο τέλος σερβίρετε με τους μαριναρισμένους κύβους tofu πάνω στα noodles. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified