Buttery Squid With Mushrooms & Asparagus

Εκτέλεση

Υλικά:

  • 1 καλαμάρι μεσαίου μεγέθους
  • 10 τμχ. Shitake μουλιασμένα σε νερό
  • 5 τμχ. σπαράγγια πράσινα
  • 5 κλωνάρια σχοινόπρασο ψιλοκομμένα
  • 20gr βούτυρο
  • 45ml Kikkoman Wok Sauce
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 φύλλο Nori κομμένο σε λεπτές μικρές λωρίδες

Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε το καλαμάρι και κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τσ ζεματίζουμε για 60 δευτερόλεπτα. Τα κόβουμε στη συνέχεια σε μικρά κομμάτια, περίπου στο ίδιο μέγεθος που κόψαμε και το καλαμάρι. Βγάζουμε το μίσχο από τα μανιτάρια και στη συνέχεια κόβουμε το κομμάτι που απέμεινε στα τέσσερα. Ρίχνουμε το λάδι μέσα σε wok και σοτάρουμε τα υλικά. Προσθέτουμε την Kikkoman Wok Sauce και το βούτυρο και για δύο λεπτά ανακατέβουμε. Τέλος σερβίρουμε και γαρνίρουμε με Nori και σχοινόπρασο. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified