Mashed Potato Curry

Προϊόντα μας

  • Curry Paste Red
  • Coconut Milk
  • Εκτέλεση

    Υλικά:

    • 600gr πατάτες
    • 2 κ.σ. Red Curry Paste
    • 200ml Cardinal Coconut Milk (Cook. Form)
    • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
    • 1 κ.γλ. ginger ψιλοκομμένο
    • 1 τομάτα σε κυβάκια
    • Φρέσκος κόλιανδρος
    • 1 Αστεροειδή γλυκάνισο
    • Αλάτι, πιπέρι
    • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

    Εκτέλεση:

    Ξεφλουδίστε και βράστε τις πατάτες για μισή ώρα ενώ παράλληλα ψιλοκόβετε τα λαχανικά. Μόλις οι πατάτες είναι έτοιμες, χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι και σπάστε τις, φροντίζοντας να αφήσετε μικρά κομμάτια και να μην τις λιώσετε τελείως. Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το ginger και τον αστεροειδή γλυκάνισο. Ρίξτε έπειτα το γάλα καρύδας, το red curry και την τομάτα. Προσθέστε και τις πατάτες, αλατοπιπερώστε και αφήστε να δέσει για λίγο. Στο τέλος πασπαλίστε με φρέσκο κόλιανδρο. 

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified