Stir Fried Prawns with Teriyaki Sauce

Εκτέλεση

Υλικά:

  • 1 μικρό αγγούρι
  • 60ml Wok Oil
  • 30 γαρίδες ολόκληρες
  • 300ml Kikkoman Teriyaki with Toasted Sesame
  • 100ml νερό
  • 1 κ.γλ. Sesame Oil
  •  
  •  

Εκτέλεση:

Πλένουμε το αγγούρι και με ένα peeler κόβουμε σε λωρίδες τις οποίες στη συνέχεια τοποθετούμε σε ένα μπολ με κρύο νερό για δέκα λεπτά. Ετοιμάζουμε τις γαρίδες, καθαρίζοντας τις εάν δεν είναι έτοιμες προς μαγείρεμα. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το Wok Oil και μόλις ζεσταθεί σοτάρουμε τις γαρίδες για 3 με 5 λεπτά. Σε ένα δεύτερο σκεύος ρίχνουμε την Teriyaki Sauce, το νερό και το σησαμέλαιο και βράζουμε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά. Στραγγίζουμε τις λωίδες αγγουριού καλά και τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο περιμετρικά. Στη μέση του πιάτου τοποθετούμε τις γαρίδες και γαρνίρουμε με Teriyaki Sauce. Προεραιτικά μπορείτε να γαρνίρουμε και με λίγο σουσάμι, το οποίο θα πρώτα θα έχουμε καβουρδίσει.  

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified