Στο μπλέντερ βάζουμε τα κάσιους και αλέθουμε μέχρι να γίνουν σκόνη.
Σε ένα μπόλ βάζουμε τα κάσιους σε σκόνη,το γκάραμ μασάλα,τον κολίανδρο και το τσίλι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το σκόρδο,το τζίντζερ,το ρυζόξυδο,τον πελτέ και το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και αφήνουμε να μαριναριστεί στο ψυγείο σκεπασμένο για 3 ώρες.
Ζεσταίνουμε το φυστικέλαιο στο γουόκ και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε την κανέλα ,το κάρδαμο και το κοτόπουλο με την μαρινάδα και ανακατεύουμε. Βράζουμε για 10 λέπτα .
Ρίχνουμε την πάπρικα,τα ντοματάκια και το ζωμό. Μόλις πάρει βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για 45 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει, ανακατεύοντας συχνά.
Αφαιρούμε το ξυλάκι κανέλας και το κάρδαμο και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος. Βράζουμε 5 λεπτά ακόμα σερβίρουμε.