Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε. Στο γουόκ ζεσταίνουμε το φυστικέλαιο, ρίχνουμε την πάστα laksa και τσιγαρίζουμε 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το λεμονόχορτο και τσιγαρίζουμε μαζί με την πάστα.
Ρίχνουμε το γάλα καρύδας και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει βράση. Ρίχνουμε τη ζάχαρη φoίνικα και αφήνουμε να λιώσει. Προσθέτουμε το αλάτι. Αφήνουμε να πάρει μερικές βράσεις και ρίχνουμε τις γαρίδες. Βράζουμε για 3 λεπτά τις γαρίδες και τις βγάζουμε από το γουόκ μαζί με το λεμονόχορτο.
Μοιράζουμε σε 6 μπόλ σούπας τα ρυζομακάρονα τα οποία τα έχουμε μουλιάσει σε ζεστό νερό και τα έχουμε κόψει με ψαλίδι σε μικρότερα κομμάτια. Βάζουμε από πάνω μερικές φέτες κοτόπουλο και 2-3 γαρίδες.
Περιχύνουμε τη ζεστή σούπα λάκσα και πασπαλίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο κορρίανδρο.