Υλικά:
Ξεπαγώνουμε τα φύλλα του spring rolls. Στο γουόκ ζεσταίνουμε το φυστικέλαιο και σοτάρουμε την πάστα σκόρδου. Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες γαρίδες και ανακατεύουμε μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τη σάλτσα wok sauce και το πιπέρι και ανακαταεύουμε. Προσθέτουμε το tofu και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και το σησαμέλαιο και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε τη γέμιση σε ένα τρυπητό για να φύγουν τα υγρά. Μόλις κρυώσει η γέμιση παίρνουμε μία γεμάτη κουταλιά της σούπας και την βάζουμε σε ένα φύλλο το οποίο έχουμε τοποθετήσει σαν ρόμβο μπροστά μας.Τη γέμιση τη βάζουμε από το κέντρο του φύλλου και προς εμάς.
Σηκώνουμε τη γωνία του ρόμβου μπροστά μας και διπλώνουμε τις άκρες και τυλίγουμε. Κλείνουμε με λίγο νεράκι το φύλλο. Ζεσταίνουμε μπόλικο σπορέλαιο και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε με γλυκόξινη ή γλυκοκαυτερή σάλτσα.