Εκτέλεση
- 250ml σάλτσα σόγιας(Soy Sauce 296ml Kikkoman)
- 100ml νερό
- 2 κουτ.σούπας ρυζόκρασο(Cooking Wine 600ml Shaoshing)
- 1 κουτ.σούπας καστανή ζάχαρη
- 50gr ζάχαρη
- 2 κουτ.γλυκού πάστα σκόρδου (Minced Garlic 100ml Thai Heritage)
- 2 κουτ.σούπας πάστα τζίντζερ (Ginger Minced 100ml Thai Heritage)
- 1 κουτ.γλυκού κόρν φλάουρ διαλυμένο σε 1 κουτ.σούπας νερό
Σε μια μικρή κατσαρόλα αναμυγνείουμε όλα τα υλικά της σάλτσας εκτός απο το κόρν φλάουρ.
Αφήνουμε να πάρει βράση και βράζουμε για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε σιγά-σιγά το κόρν φλάουρ ανακατεύοντας.
Μόλις πήξει όσο θέλουμε αποσύρουμε από την φωτιά.
Σουρώνουμε την σάλτσα σε ένα μπωλ.
Σερβίρουμε.