Υλικά:
Εκτέλεση:
Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε κυβάκια για σουβλάκι. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά το κοτόπουλο μαζί με το Coconut Milk Dessert, το Sate Powder, το αλάτι, το σκόρδο φρέσκο ψιλοκομμένο, το ηλιέλαιο και το χυμό λεμόνι. Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες να μαριναριστούν. Περνάμε σε κάθε σουβλάκι περίπου 120gr μίγματος μαριναρισμένου κοτόπουλου. Ψήνουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά στη σχάρα για περίπου 4 λεπτά από την κάθε πλευρά. Συνοδεύουμε με Mango Chutney Sweet και Plum Sauce.