Μαρινάρουμε τα κομμάτια κοτόπουλου με τα υλικά της μαρινάδας για 30 λεπτά.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 1 κ.σ. λάδι και σωτάρουμε το τζίντζερ και το σκόρδο. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τις ρίζες μπαμπού και την πράσινη πιπεριά και ανακατεύουμε για άλλα 3 λεπτά.
Σε μια ξεχωριστή κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι, να πάρουν μια βράση. Χαμηλώνουμε για να σιγοβράσει και προσθέτουμε το αλεύρι καλαμποκιού με το νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Στο κέντρο κάθε φύλλου τοποθετούμε το κοτόπουλο με τα μπαμπού και τις πιπεριές.